Donatie Durendael college overhandigd in Sukuta

Op 9 december 2021 hebben Jose en Tessie de Ponti een gedeelte van de donatie van het Durendael college overhandigd aan het schoolbestuur van de Hands on Academy in Sukuta in Gambia.

Zie hieronder de terugkoppeling aan het Durendael college de bedankvideo van de school.
Heel mooi en heel blij dat we dit weer hebben kunnen doen.

Beste Durendaelers,

Afgelopen april mocht de stichting You and me for Gambia een mooie cheque in ontvangst nemen. Geld dat tijdens de kerstactie 2020 door leerlingen en collega’s van Durendael bij elkaar werd gebracht. Volgens afspraak ging de helft van het bedrag naar de Hands-on Academy in Sukuta The Gambia. Een school waar door goed opgeleide docenten, in een prettige leeromgeving wordt gezorgd voor kwalitatief hoogstaand onderwijs. Alle kinderen op de wereld, ook in Gambia , ook in Sukuta, hebben recht op onderwijs. Zonder onderwijs geen ontwikkeling en geen vooruitgang. 
Afgelopen week mochten wij het geld persoonlijk overdragen aan de mensen op de Hands-on Academy. Ik was verrast dat de bouw de afgelopen jaren, ondanks de economische stilstand, toch gevorderd was. Zodat ook de kinderen boven 9 jaar naar school kunnen blijven gaan. Met het geld kan het dak van de bovenste verdieping gerealiseerd worden. Wij werden warm onthaald en samen hebben we een steentje kunnen bijdragen in het veranderen van het toekomstperspectief van veel kinderen in Gambia. “  Abaraka “, dankjewel namens leerkrachten, ouders en vooral de kinderen in Gambia. 

Groetjes,

Namens You and me for Gambia

Tessie en Jose de Ponti