Succesvolle exotische markt in Nispen

17 juli 2022

Bron: Roosendaalse bode

De Exotische Markt werd volledig door vrijwilligers dit jaar voor de 6e keer geregeld. Dankbaar kijkt men terug op een heerlijke dag met veel geïnteresseerde en blije bezoekers, die vanuit alle windstreken op deze zomerse middag Nispen wisten te vinden. De dag startte om 12 uur met Kokopelli & friends in het Openluchttheater, wat voor de gelegenheid overkapt was. Tot 18 uur was er voor het publiek aaneengesloten muziek en dans. Afwisselend genoten bezoekers zichtbaar van de diversiteit in én achter het theater, in de (mozaïek)foyer. Met name Notoire Fanfare, Bomba Naranja, Tam Tam Fola ‘d Afrique en Toss & Tammo konden het hartelijke applaus van het publiek in ontvangst nemen, maar ook Agnieszka Dolman kon met haar mini workshop Zumba ondanks de warmte, rekenen op fijne aandacht en enthousiasme van participerend publiek. Vamos, de band die ook zou spelen, had zich vanwege Covid besmettingen helaas moeten afmelden. Dat weerhield Ritmo Rosario er niet van om vol vuur en passie de Flamenco aan een vol theater te tonen. De kraamhouders, waaronder de stichting “ You and me for Gambia” en ook de organisatie kijken terug op een gezellige en succesvolle dag. Op naar volgend jaar!

Zie ook https://www.internetbode.nl/regio/roosendaal/sport-en-vereniging/367250/exotische-markt-in-nispen-werd-heerlijck

Reactie van de organisatie:
Beste Anne-Marie,
 
Wat waren alle bezoekers en wij ontzettend blij met je aanwezigheid op de Exotische Markt. Het was zondag een stralende dag met veel bezoekers die zichtbaar genoten en veel belangstelling voor de kramen toonden. 
Jouw kraam met de mooie, kleurrijke artikelen en geuren en smaken, heeft volop bijgedragen tot de sfeervolle Exotische Markt van dit jaar. Wij hopen dat je een goede en vruchtbare dag hebt gehad waar ook jij van hebt genoten. 
Heel graag willen we je voor volgend jaar opnieuw benaderen. 
 
Met dank en groet,
 
Mariska en Cobi
Exotische Markt

Open Lucht Theater Nispen